Teknologji

Microsoft: Problemi që shkaktoi kolaps të aeroporteve u rregullua

Problemi që shkaktoi një “black out” komunikimi në kompani të ndryshme kritike si linjat ajrore apo banka e linja hekurudhore

Neuralink do tu japë njerëzve superfuqi, thotë Musk

Implanti i trurit të Neuralink ishte subjekt i shumë intrigave dhe polemikave në vitin 2019 kur u prezantua. Kjo vlen

Shkolla në Britani ‘i detyron’ studentët të përdorin vetëm celularët e vjetër

Shumë rrethe shkollore kanë vendosur ndalime të smartfonëve për nxënësit gjatë ditës së shkollës, por një shkollë britanike e ka

- Reklamim -
Ad imageAd image