Ekonomi

Durmishi: Mbështetje financiare prej 80 milionë denarë për ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme

Ministria e Ekonomisë dhe Punës shpalli sot pesë thirrje publike në përputhje me Programin për zhvillimin e sipërmarrjes dhe konkurrentësisë

Me ribalancin 4.1 miliardë denarë për paga dhe pesë miliardë denarë për pagesën e pensioneve

Gjithsej 4.1 miliardë denarë për paga dhe pesë miliardë denarë për pagesën e pensioneve janë paraparë me ribalancimin e Buxhetit,

ULEN ÇMIMET E DERIVATEVE TË NAFTËS NË MAQEDONI

Komisioni Rregullator i Energjetikës i Republikës së Maqedonisë së Veriut (KRRE) solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve

- Reklamim -
Ad imageAd image