Kuriozitet

Gati një shekull e vjetër, kjo kafene në Tokio nuk lejon përdorimin e celularëve

Kafeneja gati 1-shekullore në lagjen Shibuya të Tokios i ka “mbijetuar” ndryshimeve të kohës. Në kafenenë “Lion”, të gjitha ulëset

Pesë arsye pse duhet të pyesim veten nëse duam vërtet një veturë automatike

Ndërruesi automatik i shpejtësive është një pjesë inxhinierike shumë e ndërlikuar e motorit të veturës, dhe për këtë arsye jashtëzakonisht

Martesat e grave në moshë të re: Maqedonia e Veriut e para në rajon!

Gratë në Maqedoninë e Veriut martohen në moshë më të re në krahasim me vendet e tjera të rajonit. Mosha

- Advertisement -
- Reklamim -
Ad imageAd image