Kulturë

Sa para po harxhohen për dasma?!

Dasmat janë ndër ngjarjet më të rëndësishme në jetën e çdo individi dhe familjeje, përcjell TV21z Traditat dhe kultura e

Shkupi në vendin 198-të në listën e qyteteve më të shtrenjta për të jetuar

Kryeqyteti i Maqedonisë së Veriut, Shkupi, u rendit në vendin e 198-të në listën e qyteteve më të shtrenjta për

Në këtë kohë do të falet Bajrami në RMV

Bashkësia Fetare Islame ka kumtuar kohën e faljes së Kurban Bajramit. Festa e cila shënohet më 16 qershor 2024, të

- Reklamim -
Ad imageAd image