Lajme

Merr flakë një autobus i transportit publik në Shkup

Para disa minutash, një autobus i transportit publik në Shkup, ka marrë flakë, shkruan Alsat. Sipas videove të siguruar nga

Janevska: Kuotat e fakulteteve do të shqyrtohen, do të përcaktohen sipas një analize të tregut të punës

Nga viti i ardhshëm, kuotat e institucioneve të arsimit të lartë do të përcaktohen në bazë të analizës së tregut

Bie numri i lopëve dhe deleve në RMV, askush nuk po i ruan

Analiza e fundit e Entit Shtetëror të Statistikave “Maqedonia në shifra” zbulon se numri i lopëve për kokë mnë vend

- Reklamim -
Ad imageAd image