Politikë

Taravari: Do t’ia rikthejmë namin e dikurshëm Kumanovës dhe Likovës

Do t’ia rikthejmë namin e dikurshëm Kumanovës dhe Likovës! Do ta lidhim Kumanovën me Gjilanin dhe Preshevën, do të investojmë

Sela pranon se Fronti Europian është para përçarjes

Se gjërat nuk janë duke shkuar ashtu siç duhet brenda Frontit Europian e konfirmon edhe vet Zijadin Sela. Në një

Gashi: Maqedonia e Veriut, Shqipëria e Kosova duhet të jenë një treg i përbashkët

Afrim Gashi, kryetar i Alternativës, po lufton për rrëzimin e çdo barriere tarifore apo jotarifore midis Kosovës, Shqipërisë e Maqedonisë

- Advertisement -
- Reklamim -
Ad imageAd image