Arsim

Numri i shkollave fillore në rënie, 15 shkolla të mbyllura

Në një vit, numri i shkollave fillore në Maqedoni është ulur me 15, ndërsa numri i mësuesve është rritur me

Nedellkov: Mbi 500 edukatore punojnë me status të pazgjidhur

Mbi 500 edukatore dhe punonjëse në çerdhe në të gjithë vendin punojnë prej vitesh me status të pazgjidhur, përkatësisht me

MASH krijon tekste dixhitale cilësore, nxënësit i përdorin intensivisht dhe arrijnë rezultate më të mira

Ministria e Arsimit dhe Shkencës i mohon fuqishëm spekulimet, pasaktësitë dhe pretendimet e paraqitura nga VMRO DPMNE lidhur me tekstet

- Advertisement -
- Reklamim -
Ad imageAd image