Shëndeti

Specializantët privat vazhdojnë grevën

Studentët vazhdojnë të protestojnë edhe sot. Ata kanë bërë të ditur se nuk do të punojnë derisa të plotësohen kërkesat

Alergjitë pranverore, cilat janë simptomat me të cilat shfaqet dhe si mund të mbrohemi

Stina e pranverës, bashkë me gjelbërimin dhe bukuritë shumëngjyrëshe që e karakterizojnë, sjell me vete një sërë problemesh, të vogla

A po na ikin mjekët?

200 deri në 250 mjekë në vit nga Qendra për Shëndet Publik largohen nga Maqedonia e Veriut për në vendet

- Advertisement -
- Reklamim -
Ad imageAd image